Wie is Haarlem Tattoo

Diana Saarloos is tot heden het gezicht van Haarlem Tattoo, maar dit gaat binnenkort veranderen. Op dit moment worden er twee leerlingen opgeleid.
Diana heeft verschillende opleidingen in de creactieve sector gevolgd. Onder andere Mode & Kleding, Reclametekenen en de Kunstacademie. Na tien jaar een eigen bedrijf in Muurschilderingen te hebben gerund heeft ze zich vijf jaar geleden toegelegd op het tattoëeren. Om zich er vervolgens full time mee bezig te houden.

Diana woont in Haarlem, is getrouwd en moeder van twee jongens. Ze is full time in de studio aanwezig en heeft bewust gekozen voor een 'gesloten' shop. Dat wil zeggen dat er alleen op afspraak gewerkt wordt. De ontwerpen worden speciaal op maat getekend en er zijn geen voorbeeld boeken waaruit gekozen kan worden.

Al vanaf jonge leeftijd is Diana aan het tekenen en schilderen. Een specifieke voorkeur voor een stijl heeft zij niet. Iedere opdracht is er een om op zijn eigen manier te benaderen. Dit maakt het juist bijzonder.
Soms is het ontwerp eenvoudig, maar het verhaal erachter weer complex. Of juist andersom.

Voor meer info of een afspraak kun je mailen of bellen. Onder 'contact' staan alle gegevens.

Sinds dit jaar is Deborah op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Deborah is onder toeziend oog van Diana de fijne kneepjes aan het leren en zal binnenkort ook zelfstandig gaan tatoeëren.

Populaire berichten van deze blog

Van ontwerp tot tattoo

Even voorstellen; nieuwe leerling

inloop op zaterdagen