Haarlem Tattoo

Black and grey, kleur, klein of groot. Het maakt niet uit wat voor tattoo je wilt laten zetten. Het kan een bestaand ontwerp zijn dat je zelf meeneemt, maar er wordt ook graag (of eigenlijk zelfs liever) iets unieks voor je ontworpen. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwerp te bespreken.Om een indruk te krijgen van onze stijl en mogelijkheden kun je de portfolios inzien. Natuurlijk maken we voor jou altijd een persoonlijke en unieke tattoo, op maat ontworpen, die je misschien wel op een foto op de website, maar nooit op een andere persoon terug zal zien.Heb je een verhaal te vertellen dat je graag in inkt op je lichaam wilt laten vereeuwigen, maak dan nu een afspraak. Normaal gaat bellen sneller. Maar wanneer wij aan het tatoeëren zijn nemen we de telefoon niet op. Daarom kun je beter een mail sturen.
Lees verder op de site om meer te weten te komen over onze tattoos
.- veel gestelde vragen
- verzorging van een tattoo
- belangrijke informatie vooraf
- kosten
- wie zijn wij?


Haarlem Tattoo staat garant voor stijlvolle en bijzondere tattoos. Wij zien ons werk als een kunstvorm die tijd, kwaliteit en persoonlijke aandacht vereist. Daarom hebben wij gekozen voor een 'gesloten' studio. Dat wil zeggen dat je er alleen op afspraak terecht kunt. Wij nemen dan alle tijd voor je en je wordt niet gestoord door inlopende bezoekers, telefoontjes tussentijds of andere storende factoren. Je vindt onze studio in Haarlem Noord.
Elke zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur kun je wel binnenlopen om ideeën, ontwerpen en prijsopgaven te bespreken. Dit kan zonder afspraak. 

De andere dagen maken wij graag een afspraak. Soms zijn er ontwerpen, door verschillende redenen beschikbaar. Enkele voorbeelden hiervan staan op deze pagina.Heleen: “Een tattoo zetten is voor de meeste mensen spannend. Voor mij wel in ieder geval. Bij Haarlem Tattoo is het fijn dat je echt wordt betrokken bij het hele proces. Jij hebt het idee, zij de ‘know how’. Er wordt goed naar je geluisterd en ook wordt duidelijk besproken wat wel en niet kan. Tot slot krijg je goede nazorg en het belangrijkste….mijn tattoo’s zijn geweldig!!!”

Populaire posts van deze blog

Gamble Night bij Haarlem Tattoo.

Van ontwerp tot tattoo